Flowers Christmas Edition

flowers christmas edition

Flowers er en velkjent klassiker. Nå er den ferdig pyntet til jul. Få julestemning med Flowers Christmas Edition.

Flowers Christmas Edition

Flowers Christmas Edition fra NetEnt er en klassiske automat som har fått pyntet seg til jul. Flowers er originalen og du kan se store likheter mellom de to spillene på nett. Men, noen forskjeller er det jo. Du finner for eksempel ikke pepperkaker og snø på Flowers. Blåklokkene, solsikkene og bonusfunksjonene som Free Spinn og Wilds kjenner du nok igjen. Det er spesielt Free Spinn som er med på å gjøre Flowers og Flowers Christmas Edition så morsom å spille på. Du kan nemlig få opptil 30 Free Spinn og du har en multiplikator som gjør gevinstene dine tre ganger så store. En juleautomat som ligner er Fruit Shop Christmas Edition.

Juleautomater

Det finnes mange forskjellige juleautomater og vi har samlet dem slik at du enkelt kan finne den du liker best. I tillegg finner du mange overraskelser i julekalender 2017 som du kan bruke på juleautomater. Husk å følge med hver dag slik at du får din overraskelse og en ekstra fin start på dagen i en hektisk juletid.

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*