Fruit Shop Christmas Edition

Fruit Shop Christmas Edition

Epler med sukkerknekk rundt er en klassisk godsak. Det er Fruit Shop også. Spinn julen inn med Fruit Shop Christmas Edition.

Fruit Shop Christmas Edition

Fruit Shop har også fått seg en oppfriskning til jul, akkurat som Flowers Christmas Edition. Vi kjenner igjen mye fra klassikeren, men fruktboden har fått seg et forfriskende snødryss og det ser ut til at frukten kan være litt i kaldeste laget der den er pakket inn i hver sin isbit. Mye er heldigvis ved det gamle. Julen handler om tradisjoner og det vet NetEnt. Du vil selvsagt finne store mengder med Wilds eller Jokere og ikke minst Free Spinn.

Juleautomater 2017

I 2016 fikk vi den spennende juleautomaten Secrets of Christmas fra NetEnt. Vi venter spent på hvilken ny juleautomat vi kan pakke ut i 2017. Frem til da skal vi pakke inn massevis av gaver til julekalender 2017 slik at du får en hyggelig førjulstid.

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*