Merry Xmas

Merry Xmas

Det blir ikke mer jul enn når du spinner på Merry Xmas juleautomat fra Play’N GO! Her er det virkelig julestemning.

Merry Xmas

Merry Xmas er Play’n GOs andre juleautomat sammen med Xmas Joker. Denne spilleautomaten er litt mer komplisert med sine 5 hjul, 3 rader og 15 gevinstlinjer, men den er virkelig en nytelse å spille på. Spille på den, det kan du også. Du finner den nemlig på EuroSlots og når du åpner konto får du 5 gratis free spinn! Merry Xmas har to ulike bonusfunksjoner. Det er Wilds som har multiplikatorer, slik at gevinster med Wilds blir ekstra store, og det spennende bonusspillet hvor du får lov til å åpne en julegave. I julegaven skjuler det seg en bonusgevinst, og det er bare en måte å finne ut hva det er på! Det er å prøve juleautomaten!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*