Tiden flyr – snart er det jul

Det er fortsatt bare oktober, men tiden flyr og det er ikke lenge til du kan åpne første luke i kalenderen.

Tiden flyr

….kom som julekvelden på kjerringa, sies det. Det er ikke lenge siden det var sommer, men nå går vi med stødige skritt mot julen 2018. Vi jobber nå med å lage en ny julekalender 2018 som garantert kommer til å bli mye bedre enn den vi hadde i fjor. Vi sier bare at du bør glede deg.

Juleforberedelser

Vi vet det er tidlig å begynne med juleforberedelser allerede i oktober, men førjulstiden er hektisk, så det er best å være på forskudd. Det gjelder uansett om du kun leter etter Grevinnen og hovmesteren meny eller skal lage din egen julekalender 2018.

Julespenning

Vi gleder oss som barn til jul, og vi er ekstra spente på hvilke nye juleautomater vi får se i år. Ennå er det ingen som har kommet med nyheter om hvilke nye spilleautomater vi får til jul. Likevel, men juleautomater som Flowers Christmas Edition automaten ligger listen høyt, og det skal bli spennende å prøve årets nye juleautomater på nett.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*